Úgy gondoljuk, hogy mindannyian arra vágyunk, hogy olyan munkahelyünk és egy olyan hivatásunk legyen, amelyben megtalálhatjuk a kiteljesedésünket, a kreativitásunkat és teljes együttműködéssel, jó hangulatban dolgozhatunk együtt a munkatársainkkal.

Ehhez nélkülözhetetlen, hogy a csapat tagjai megérezzék azt, hogy a közösség részei, megismerjék egymást és kapcsolódni tudjanak egymáshoz. Mert a csapat sikeres működését leginkább az határozza meg, hogy a tagjai mennyire tudnak egymás felé figyelmet fordítani és a toleráns együttműködésben hogyan tudnak hatékonnyá válni.

A céges csapatépítések arra hivatottak, hogy javítsanak a belső kapcsolatok kialakulásában és a már meglévő kollegiális körülmények kommunikációjában. Gyakran előfordul ugyanis, hogy munkatársak évekig dolgoznak úgy együtt, hogy valójában nem is ismerik meg egymást. A mindennapjaik során egy felszínes, csakis a munkavégzésre alapuló ismeretségre van lehetőségük. Azonban egy jól megszervezett csapatépítő alkalmával adottá válik a lehetőség, hogy egy kellemes és szórakoztató környezetben felhőtlenül, felszabadultan beszélgessenek. Egy ideális természetközeli, nyugodt atmoszférájú helyszínen gyakori jelenség, hogy a csapatépítések népszerű játékai közben még azok a munkatársak is egymásra találnak, akik korábban valamilyen nézeteltérés miatt nem igazán szimpatizáltak egymással.

Tehát kijelenthetjük, hogy a munkahelyi kapcsolatokat egy jól sikerült csapatépítés során egészen új, friss és lendületet adó alapokra lehet helyezni. A kialakult kellemesebb hangulat következtében sokakban megnő a lelkesedés és ezáltal az összetartás is erőteljesebbé válik.    

Élményekkel teli közösségi tapasztalás a Jade Beachen

Egy jó csapatépítés alkalmával a megszokott irodai közegből, sőt még a városi forgatagból is kikerülve mindenki könnyedebben, sőt teljes mértékben át tudja magát adni a szórakozatóan vicces csoportos feladatoknak, az új élményeknek és az új tapasztalatoknak.

Mi a Jade Beachen abban hiszünk, hogy a természet ereje, a tágas szabadtér, a jól felszerelt rendezvényhelyszínünk és a meseszép tópart mind nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy élmény dús, változatos, értékes és sikeres csapatépítő programot lehessen a területünkre szervezni. Öröm számunkra, ha a résztvevők a Jade Beach idilli környezetében élhetik át azokat a közös feladatokat, amelyek során fejlődhetnek és megtapasztalhatják a szeretetteljes együttlétük erejét.  

A rendezvényhelyszínünk céges csapatépítőkre vonatkozó szolgáltatásairól itt olvashatsz további infókat!