Tóparti céges csapatépítés

Céges outdoor csapatépítés, vízparti céges családi nap, ha kiszabadulnátok a megszokott hétköznapi létből és az irodai környezetből!

A blogunkban elsősorban a szabadtéri céges rendezvények előnyeiről és hatékonyságáról számolunk be. Kitörve a négy fal szorításából, a friss, szabad levegőn sokkal jobban lehet kikapcsolódni. A Jade Beachen tengernyi a lehetőség arra, hogy élvezzétek az együtt töltött időt, hogy közösen fejlődjetek és új élményeket szerezzetek.

FloeWater tisztított víz

Tisztított ivóvíz a rendezvényeken!

Örömmel jelentjük be, hogy egy újabb lépést tettünk annak érdekében, hogy a Jade Beach rendezvényei és vendéglátása még zöldebbek és környezettudatosabbak legyenek.
Outdoor csapatépítés

Csapatépítés legyen vagy tréning?

Ha éppen programot szervezel a csapatodnak, akkor a legjobb, ha első kérdésként azt teszed fel, hogy csapatépítés legyen vagy tréning. Mert a kettő közel sem ugyanaz. Habár mindkettő kiváló eszköz a személyek fejlesztésére és a csapatod hatékonyságának növelésére.

Új trendek a rendezvényszervezésben

Az elmúlt évek bőven tartogattak kihívásokat, amelyek azonban az emberi leleményességnek és az alkalmazkodóképességnek köszönhetően újabbnál újabb lehetőségeket szült a rendezvényiparban is.
legjobb hangulat, barátságok, öröm

Sok múlik a jó csapatépítő helyszínen

A csapatépítő programok sikere nagymértékben függ attól, hogy milyen környezetben kerül megrendezésre. Ezért az ideális helyszín az, amely tökéletesen megfelel az adott rendezvény céljainak, hogy legyen elegendő szabadtér és egy olyan környezetben legyen, amely teljesen eltér attól a megszokottól, amelyben a munkavállalók a mindennapjaikat töltik.
csapatépítés supon

Fürdőruhás, vizes csapatépítők

Még néhány évtizede elképzelhetetlen volt, hogy egy céges csapatépítőt vízparti élményekre alapozzanak, mert vizes ruhában, hovatovább fürdőruhában mutatkozni a munkatársak előtt sokak számára kínos érzés lehet…
catering

Profi catering szolgáltatások

Gondoljunk csak bele mekkora feladat, ha akár csak egy otthoni környezetben szervezünk meg egy kisebb családi összejövetelt, hiszen abban is nagy logisztikai háttérre van szükség az étkezések lebonyolításához. Hát még egy több száz fős szabadtéri céges rendezvény esetén!
Vízparti rendezvényhelyszín

Budapest közeli vidéki rendezvényhelyszín

Távol a város zajos nyüzsgésétől, gyönyörű környezetben, karnyújtásnyira a fővárostól található a Jade Beach rendezvényhelyszíne. A meseszép Jade-tó a Dunavarsány környékén elterülő tavak egyike, amely egy 25 hektáros gondozott mező mellett terül el.
Természetközeli rendezvényhelyszín

Céges rendezvények egy természetközeli helyen

Gondolkodtál már azon, hogy milyen lenne összejönni a csapattal egy egyedülálló vízparti helyen, ami mintegy 25 hektáros zöld területen nyúlik el a lábaid előtt, továbbá rendelkezik egy saját kristálytiszta vizű tóval?
Lazulós céges buli

Hatékony lazítás, avagy a zártkörű céges bulik titka

Egy cég hatékonyságához nagymértékben hozzá tud járulni, ha a munkatársak időről időre részt vesznek valami egyedülálló közös élményben. A kalandok emléke ugyanis segít kapcsolódni egymáshoz, támogatja a csapatmunkát és megerősíti a munkahelyi kötelékeket is.
Sárkányhajózás a Jade Beachen

Szabadtéri élményalapú csapatépítés a Jade tavon

A nyári szabadtéri csapatépítések közkedvelt programjai azok a szórakoztató játékok, amelyek valamilyen szinten köthetőek a vízhez. A Jade Beach területének természeti adottságai miatt kimondottan népszerűek a vízen megvalósítható outdoor csapatépítős játékok.
Tóparti csapatépítés

A céges csapatépítők célja és fontossága

Úgy gondoljuk, hogy mindannyian arra vágyunk, hogy olyan munkahelyünk és egy olyan hivatásunk legyen, amelyben megtalálhatjuk a kiteljesedésünket, a kreativitásunkat és teljes együttműködéssel, jó hangulatban dolgozhatunk együtt a munkatársainkkal.
Prémium koncertek, fesztiválok, céges rendezvények

Koncert-, fesztivál- és forgatási helyszín

A Jade Beach területi adottsága lehetőséget biztosít, hogy olyan különleges és nagyobb volumenű eseményeknek is helyszínt kölcsönözzön, mint egy több száz fős koncert vagy fesztivál, reklám- és filmforgatás, vagy akár gasztronómia rendezvények.