Tóparti céges csapatépítés

Céges outdoor csapatépítés, vízparti céges családi nap, ha kiszabadulnátok a megszokott hétköznapi létből és az irodai környezetből!

A blogunkban elsősorban a szabadtéri céges rendezvények előnyeiről és hatékonyságáról számolunk be. Kitörve a négy fal szorításából, a friss, szabad levegőn sokkal jobban lehet kikapcsolódni. A Jade Beachen tengernyi a lehetőség arra, hogy élvezzétek az együtt töltött időt, hogy közösen fejlődjetek és új élményeket szerezzetek.

Természetközeli rendezvényhelyszín

Céges rendezvények egy természetközeli helyen

Gondolkodtál már azon, hogy milyen lenne összejönni a csapattal egy egyedülálló vízparti helyen, ami mintegy 25 hektáros zöld területen nyúlik el a lábaid előtt, továbbá rendelkezik egy saját kristálytiszta vizű tóval?
Lazulós céges buli

Hatékony lazítás, avagy a zártkörű céges bulik titka

Egy cég hatékonyságához nagymértékben hozzá tud járulni, ha a munkatársak időről időre részt vesznek valami egyedülálló közös élményben. A kalandok emléke ugyanis segít kapcsolódni egymáshoz, támogatja a csapatmunkát és megerősíti a munkahelyi kötelékeket is.
Sárkányhajózás a Jade Beachen

Szabadtéri élményalapú csapatépítés a Jade tavon

A nyári szabadtéri csapatépítések közkedvelt programjai azok a szórakoztató játékok, amelyek valamilyen szinten köthetőek a vízhez. A Jade Beach területének természeti adottságai miatt kimondottan népszerűek a vízen megvalósítható outdoor csapatépítős játékok.
Tóparti csapatépítés

A céges csapatépítők célja és fontossága

Úgy gondoljuk, hogy mindannyian arra vágyunk, hogy olyan munkahelyünk és egy olyan hivatásunk legyen, amelyben megtalálhatjuk a kiteljesedésünket, a kreativitásunkat és teljes együttműködéssel, jó hangulatban dolgozhatunk együtt a munkatársainkkal.
Prémium koncertek, fesztiválok, céges rendezvények

Koncert-, fesztivál- és forgatási helyszín

A Jade Beach területi adottsága lehetőséget biztosít, hogy olyan különleges és nagyobb volumenű eseményeknek is helyszínt kölcsönözzön, mint egy több száz fős koncert vagy fesztivál, reklám- és filmforgatás, vagy akár gasztronómia rendezvények.