Távol a város zajos nyüzsgésétől, gyönyörű környezetben, karnyújtásnyira a fővárostól található a Jade Beach rendezvényhelyszíne. A meseszép Jade-tó a Dunavarsány környékén elterülő tavak egyike, amely egy 25 hektáros gondozott mező mellett terül el.

A fenséges zöldterület és az egyre bővülő élővilág a vidéki nyugalmat biztosítja az idelátogató vendégeknek. A Jade Beach rendezvényterülete folyamatosan bővül. Az étterem mellett 2019-ben felépült egy nagy befogadással bíró, mintegy 225 m2 alapterületű rendezvénysátor, amely ideális helyszíne céges rendezvényeknek.

Sok cég döntéshozói úgy vannak a rendezvényhelyszínek kérdésével, hogy ha már közösen a csapattal készülnek valami jó és nagyszabású összejövetelre, akkor azt tegyék egy olyan környezetben, amely teljesen eltér a megszokott hétköznapi életük helyszíneitől. Azonban ha felmerül a vidéki, vízparti környezet lehetősége, akkor gyakran dilemmát okoz a távolság és az idő összehangolása. Azonban minden probléma könnyűszerrel áthidalható, ha ez az idilli vidéki környezet mindössze 40 percnyire van Budapesttől és ráadásul nyugalmas, dugómentes közlekedéssel érhető el.

A Jade Beach tóparti rendezvényhelyszíne tökéletes választás, ha emlékezetes és élményekkel teli céges rendezvényt vagy csapatépítőt szeretnél megvalósítani. A szervezői csapat segítségével precíz szervezési előkészületek mellett biztosítjuk a rendezvényhez a catering szolgáltatást, amely lehet svédasztalos, ültetett vagy akár kombinált is. Kiváló szolgáltató partnerekkel dolgozunk együtt, akik évről évre egyre professzionálisabb hátteret biztosítanak számunkra a komplex rendezvényszervezésben.

Hiszünk benne, hogy a Jade Beach rendezvényhelyszíne még számos felejthetetlen pillanat helyszínéül fog szolgálni az elkövetkezendő években is.

A rendezvényhelyszínük szolgáltatásairól itt tájékozódhatsz!

Céges rendezvényhelyszín bérléssel és egyéb igényekkel kapcsolatban kérjen ajánlatot, vagy érdeklődjön munkatársainknál