Gondolkodtál már azon, hogy milyen lenne összejönni a csapattal egy egyedülálló vízparti helyen, ami mintegy 25 hektáros zöld területen nyúlik el a lábaid előtt, továbbá rendelkezik egy saját kristálytiszta vizű tóval?

Próbáld ki a meseszép Jade Beach rendezvényhelyszínét, amely Budapesttől mindössze 25 kilométerre, Dunavarsányban található egy nyugodt a lakóövezettől távol eső részen!

Jade Beachen a szabadidőtöltés legfőbb bázisa a fák és bokrok ölelésében elterülő Jade tó, amely nemcsak az élővilágával vonzó, hanem a vízi sportok és a strandolás nyújtotta lehetőségek által is. A tópartján egy hatalmas természetes szépségű mezőben is gyönyörködhetsz, ahol rendszerint vadnyulak kergetőznek. Ám a nyári időszakban a tópart nemcsak a nyuszik, hattyúk és rókák birodalma, mert közkedvelt kikapcsolódási találkozóhelye a fiataloknak és az aktivitást kedvelő családoknak. A Jade Beach vendégei természetes környezetben a hűsítő vízpart mellett élvezhetik ki a meleg nyári napokat. A kényelemről a beach bár és étterem mellett napozóstég, méretes lounge nyugágyak, napernyőkkel és nyugágyakkal felszerelt homokos part, strandröplabda pálya és játszótér gondoskodik. A szórakozást pedig fokozzák a WW Club Vízisí Centrum szolgáltatásai. Ideális helyszínt tudunk biztosítani több száz fős céges rendezvényeknek, családi napoknak és csapatépítőknek, amely programjait jó időben nálunk össze lehet kötni egy laza strandolással is.

Ha a céges vagy a családi programodnak egy csodás rendezvényhelyszínt keresel a természetben, akkor minden kétséget kizárva a Jade Beach egy jó választás lehet.

A szolgáltatásainkról itt olvashatsz további infókat!