A mai rohanó világban, egyre többet jelent, ha élményeket és emlékeket gyűjthetünk, ha a család minőségi időt tölthet együtt. A Jade Beach tóparti környezete megfelelő helyszínt biztosít a közös események megrendezésének is. Legyen szó családi napról, baráti találkozóról, leány- vagy legény búcsúról, szülinapról, gyerekzsúrról, évfordulóról, itt olyan pillanatok születhetnek, melyekre biztosan jó lesz visszaemlékezni.

Szolgáltatásaink:

  • tóparti helyszín
  • természetközeli környezet, Budapesttől 25 km-re
  • catering szolgáltatás
  • szárazföldi és vízi sport lehetőségek 
  • kiegészítő programok szervezése (pl. arcfestés, kézműves workshop)
  • animátor
  • játszóvár
  • trambulin


Helyszínbérléssel és egyedi ajánlattal kapcsolatban keressen bennünket bizalommal, vagy kérjen ajánlatot!


Céges családi nap programok

A céges családi nap programok élménydús kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak a közös munka eredményeinek megünneplésére, a csapatszellem erősítésére és a kötetlen formában történő, vidám ismerkedésre.

Cégünk elkötelezett munkatársai odaadó lelkesedéssel támogatják Önt abban, hogy a munkatársak és a családtagok otthon érezzék magukat a Jade Beach-en, és egy tartalmas, önfeledt közösségi élményben legyen része felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt.

A hangulatos Beach Bar árnyékos teraszain finom koktélokkal, hűsítő limonádékkal és frissítő italokkal, látványkonyhánkban változatos gasztronómiai kínálattal várjuk Önt.

A szépen gondozott zöld terület és a homokos strand ideális terepet szolgáltatnak a közösségi játékok megszervezésére - a gyönyörű Jade tó pedig nyugodt fürdőzésre, motorcsónakázásra, vízisportokra, kenuzásra vagy sárkányhajózásra is lehetőséget biztosít Önnek.  

Az akár 2000 fő befogadására is alkalmas rendezvényhelyszínünk mindemellett 225 m2 alapterületű rendezvénysátorral (150 ültetett fő befogadóhellyel), ingyenes szabadtéri parkolóval, mosdókkal, játszótérrel és homokos strandröplabda pályával is rendelkezik.

A tervezéstől a rendezvény teljes körű lebonyolításáig - személyre szabott, az Ön elképzeléseinek megfelelő egyedi szolgáltatást nyújtunk.

Kérjen tőlünk ajánlatot, és töltsenek el egy felejthetetlen napot változatos, szórakoztató céges családi nap programok keretében az idilli szépségű Jade Beach-en. Ha kérdése van, forduljon bizalommal munkatársainkhoz!


Elérhetőségek:

szervezes@jadebeach.hu 

+36 20 333 86 75