Még néhány évtizede elképzelhetetlen volt, hogy egy céges csapatépítőt vízparti élményekre alapozzanak, mert vizes ruhában, hovatovább fürdőruhában mutatkozni a munkatársak előtt sokak számára kínos érzés lehet…

Azonban napjainkra már egyre többen érzik úgy, hogy nem igazán jelent gondot számukra ezen a módon is felvállalni önmagukat és a hiányosabb öltözékük sem okoz semmiféle problémát a személyiségük valamint a munkahelyi kapcsolataik megítélésében.   

A Jade Beachen szerzett tapasztalatok azok, hogy a formalitások és a szokványos szerepek levetkőzésével ezeken a csapatépítőkön új szintekre emelkednek a kollegiális viszonyok és általában kötöttségektől mentesen, otthonosan jól érzik magukat a vendégeink. Mi biztosak vagyunk abban, hogy a területünknek van egy olyan energetikája, ami azonnal az otthonosság és a nyugalom érzetét kelti a látogatóinkban és mi pedig a barátságos vendégszeretetünkkel igyekszünk ezeket az érzéseket tovább erősíteni. Mert a legfőbb szándékunk, hogy a rendezvényhelyszínünkön egy-egy rendhagyó és felejthetetlen esemény keretében minél többen éljék meg a kapcsolataikban és önmagukban a felszabadultság és a boldogság érzését.

Ha vizes csapatépítő programokról beszélünk, akkor a Jade Beach a legjobb helyszín! Mert a Jade Beachen a motorcsónakos, vízisíelős, wakeboardozós, sárkányhajós, SUP-os vagy más épített hajós csapatépítő játékok során garantált a vidám hangulat. És ezekhez a kihívásokhoz nem is feltétlenül kell megmártózni vagy fürdőruhát viselni, így biztosan minden csapattag úgy érezheti, hogy azért mégis a komfortzónáján belül maradhat. Azonban, ha mégis úgy döntesz, hogy nem hagyod otthon a fürdőruhát, akkor azt nem fogod megbánni!

Kérj információt vagy ajánlatot! >>>