Egy cég hatékonyságához nagymértékben hozzá tud járulni, ha a munkatársak időről időre részt vesznek valami egyedülálló közös élményben. A kalandok emléke ugyanis segít kapcsolódni egymáshoz, támogatja a csapatmunkát és megerősíti a munkahelyi kötelékeket is.

Egy laza, kötöttségek és formalitások nélküli buliban mindenki megmutathatja önmagát, mindenki villanthat az egyedi személyiségéből. A munkatársak egymás között a szerethető, pozitív eddig ismeretlen tulajdonságaik megismerésével elfogadóbbakká és összetartóbbakká válnak. Az így kialakult személyes kapcsolatok a hétköznapokban hosszútávon mozdítják elő egy vállalkozás sikeres működését.

Azonban arról se feledkezzünk meg, hogy más szempontból is milyen nagy szükség van a lazításra és az önfeledt bulizásra. Hiszen a munka szezon időszakában a megfeszített hajtás hatására felgyülemlik egy jó adag feszültség, amelyet bulizás, tánc és játék közben rendkívül jó kiereszteni. Sok embernek a hétköznapi teendők, a családi ügyek intézése mellett és esetlegesen anyagi nehézségek miatt nem is igazán áll módjában kikapcsolódni, így módfelett hálásak szoktak lenni, ha a munkaadójuk évi rendszerességgel lehetőséget teremt a fáradt gőz kiengedésére.

A Jade Beachen távol a várostól, távol a lakott területektől kellemes vízparti környezetben, teljes biztonságban és változatos programok során lehet kiadni a felgyülemlett feszkót. Nem kell tartani attól, hogy bárki a céged vidám, emelkedett hangulatú bulizását kínosak vagy cikisnek ítélheti meg, mert a terület valóban távol esik mindentől. A Jade Beach vendéglátós személyzete pedig példaértékűen híres a diszkréciójáról. Így kijelenthetjük mi is, hogy ami a Jade Beachen történik, az ott is marad.

A rendezvényhelyszínünk céges csapatépítőkre vonatkozó szolgáltatásairól itt olvashatsz további infókat!