Gondoljunk csak bele mekkora feladat, ha akár csak egy otthoni környezetben szervezünk meg egy kisebb családi összejövetelt, hiszen abban is nagy logisztikai háttérre van szükség az étkezések lebonyolításához. Hát még egy több száz fős szabadtéri céges rendezvény esetén!

A Jade Beach professzionális catering szolgáltatásai segítségével nemcsak az ételek és italok felszolgálását oldjuk meg egy-egy rendezvényen, hanem minden olyan kapcsolódó szolgáltatás biztosításának szervezését felvállaljuk, amellyel az ügyfeleinket tehermentesíthetjük és az eseményüket még sikeresebbé tehetjük. Legyen szó az ízléses terítésről, a dekorációról, a technikai háttérről vagy a felkészült kiszolgáló személyzet biztosításáról.

Mindenben a legjobbra törekszünk és kimondottan élvezzük, hogy a catering nyújtotta lehetőségekkel megélhetjük a szervezési munkák terén is a kreativitást és a szabadságot. A helyszíni látványkonyhánk lehetőségei mellett profi catering partnerekkel működünk együtt, akikkel hosszú évek óta jó kapcsolatokat ápolunk. Úgy gondoljuk, hogy a felszolgált ételek különleges megjelenése nagyon fontos része az élményeknek. Ezért a szemet gyönyörködtető, ízletes és egyedi igényekre szabott catering fogások mellett fontos szempont számunkra, hogy fenntartható, szép és modern tálalású is legyen a kiszolgálás. A stílusos megjelenésű és a rendezvény atmoszférájához illeszkedő falatok felhőtlenül könnyed dolce gusto hangulatot teremtenek. Mi pedig a Jade Beachen pont ezt az életérzést szeretnénk átadni.

Varázsoljunk együtt a meseszép Jade Beach tópartjára egy felejthetetlen és gasztronómiai élményekkel is megtűzdelt sikeres rendezvényt!

Érdeklődés és ajánlatkérés >>>