A Jade Beach Budapesttől 25 km-re, Dunavarsány nyugodt, csendes zöldövezeti részén helyezkedik el, távol a város zajától. Ez a különleges rendezvénytér frissítő és élénk újdonsága a fővároshoz közel eső tóparti, vízparti rendezvényhelyszíneknek. Ennek a 25 hektáros, gondozott, zöldövezeti területnek az ékköve a Jade tó, ami a helyszín, és az itt megvalósított események egyediségét biztosítja.

A Jade Beach gyönyörű, tóra néző kilátással, tavasztól-őszig természetközeli lehetőséget biztosít csapatépítők, esküvők, családi összejövetelek, fesztiválok megrendezésére. Büszkék vagyunk arra, hogy ezen a családias és meghitt helyszínen felejthetetlen élményeket szervezünk, a megrendelőink igényeinek, stílusának és költségvetésének megfelelően.

 

Különleges szolgáltatások szabadtéri rendezvényhelyszínünkön

Fontosnak tartjuk, hogy távol a város zajától legyen egy hely, amely nyugodt kikapcsolódást nyújthat bárki számára. Egy olyan hely, amely különleges, és ahol mégis mindenki otthon érezheti magát. Dunavarsányi rendezvényhelyszínünket azért hoztuk létre, hogy egyedülálló élményeket szerezhessünk ügyfeleink számára egy könnyen megközelíthető és idilli szépségű helyen.

Pontosan tudjuk, hogy egy nagyobb rendezvény lebonyolítása kemény munkát igényel, ezért munkatársainkkal azon dolgozunk, hogy a lehető legtöbb terhet vegyük le ügyfeleink válláról, és felhőtlenné tegyük minden résztvevő szórakozását.

A Jade Beach minden elemében a nagyobb társaságok kikapcsolódását szolgálja. A kristálytiszta vizű Jade tó nemcsak a nyugodt fürdőzésre tökéletes hely, de akár a motorcsónakázáshoz és a vízisíeléshez is. 25 hektáros területünk olyan füves és homokos vízparti csapatépítő helyszínekkel rendelkezik, amelyek ideális terepül szolgálnak bármely közösségi játék megszervezéséhez.

Ha szabadtéri rendezvényhelyszínünket választja, biztos lehet benne, hogy mi mindenre gondolunk. Legyen szó céges rendezvényről, csapatépítőről vagy éppen családi programokról, szolgáltatásaink keretében többek között nem mindennapi szárazföldi és vízisport-lehetőségeket, változatos, minden igényt kimerítő catering kínálatot, valamint a hangulatos Jade Beach Bár mellett rendezvénysátort biztosítunk, és segítünk a környékbeli szállásfoglalásban is.

 

Csapatépítő rendezvényhelyszín cégek számára

Akár kisebb cégekről, akár nagyobb vállalatokról van szó, fontos, hogy a dolgozók néha kieresszék a gőzt. És miért is ne tehetnék mindezt együtt, ráadásul munkaidőben? A csapatépítő összejövetelek kitűnő lehetőséget nyújtanak a munkavállalóknak összekovácsolódni, illetve arra is, hogy még azok a dolgozók is jobban megismerjék egymást, akik a munkájukból adódóan nincsenek szorosabb kapcsolatban egymással.

 

Céges családi nap – programok nyugodt környezetben

A Jade Beach nem csak a legjobb csapatépítő helyszíneket biztosítja, de a családi céges rendezvények számára is kielégítő megoldást nyújt. Legyen szó kültéri programokról, gyerekkoncertekről, közös fürdőzésekről vagy csoportos játékokról, vízparti  rendezvényhelyszínünk egész területe ügyfeleink rendelkezésére áll.

 

Koncertek és fesztiválok

A Jade Beach-et nem csupán a természetközeli táj, hanem a jól kiépített infrastruktúra is népszerű helyszínné teszi a legkülönbözőbb események alkalmával. Legyen szó filmforgatásokról, koncertekről vagy több napos fesztiválokról, vízparti rendezvényhelyszínünk akár 300 fő befogadását is lehetővé teszi, elegendő helyet biztosít sátrak és lakóautók számára, valamint parkolóval és mosdókkal rendelkezik.