A csapatépítő programok sikere nagymértékben függ attól, hogy milyen környezetben kerül megrendezésre. Ezért az ideális helyszín az, amely tökéletesen megfelel az adott rendezvény céljainak, hogy legyen elegendő szabadtér és egy olyan környezetben legyen, amely teljesen eltér attól a megszokottól, amelyben a munkavállalók a mindennapjaikat töltik.

Ezek által is erőteljesebb lesz az élmények hatása, mert a vendégek sikeresen fognak tudni kilépni a megszokottan pörgő mókuskerék iramából.

A Jade Beach hatalmas zöldellő vízparti területe a legtökéletesebb választás a céges csapatépítők vagy családi napok lebonyolításához. A helyszínünk nem ottalvós, azonban a megközelítésünk nagyon egyszerű, hiszem sem a fővárosból, sem pedig a környékbeli nagyobb településekről sem kell több órát utazni. A területünk leginkább szabadtéri programok, sportprogramok, vízparti programok, zenés-táncos programok és szórakozató játékok megrendezésére alkalmas. Az ideális dresszkód nálunk nem tartalmaz sem magas sarkú cipőt, sem sötét öltönyt vagy feszes kosztümöt. A természet, a vízpart közelsége miatt a könnyed, laza hangulat nálunk a jellemző. Ez lehet, hogy sok rendezvényhelyszínről elmondható, azonban a Jade Beach vízpartjában van valami egyedülálló plusz, amiért mi magunk is időről időre egyre hálásabbak vagyunk. Ez pedig az az otthonos életérzés, ami mindenkiben azonnal feloldja a feszengést. A vendégeinkben már a legelső látogatásuknál jellemző a megérkezés érzésének megjelenése és ilyen folytán elmondhatjuk, hogy nálunk könnyedén születnek meg a legemlékezetesebb közös élmények, az új barátságok és a legösszetartóbb csapatszellem.  

Ha épp ilyen helyszínt keresel, na meg olyat ahol alapvető a tisztaság, ahol jól működnek a technikai és infrastrukturális részletek, ahol kulturált a mosdó, ahol finomak az ételek, ahol kedves és felkészült a személyzet, ahol van játszópark, ahol a vízi sport lehetőségek mellett még van strandröplabda pálya is, akkor a Jade Beach a te céges csapatépítőd helyszíne!

Ha felkeltettük az érdeklődésed, akkor öröm lesz számunkra, ha felveszed velünk a kapcsolatot!