A nyári szabadtéri csapatépítések közkedvelt programjai azok a szórakoztató játékok, amelyek valamilyen szinten köthetőek a vízhez. A Jade Beach területének természeti adottságai miatt kimondottan népszerűek a vízen megvalósítható outdoor csapatépítős játékok.

Hogy könnyebb legyen a megfelelő játékok kiválasztása néhányat kedvcsináló jelleggel felsorolunk.

Először is a Jade Beach legnagyobb húzóerejét említjük, melyek olyan extrém vízi sportok, mint a wakeboard, a vízisí vagy a foilboard. Elképesztő élmény siklani egy motorcsónak farhullámán és élvezni a bennünk rejlő erőt. Sok vállalkozás vezetője gondolja úgy, hogy a kemény hajtós időszak után a csapatra ráfér egy olyan önfeledt lazulás, amelyben aktívan jelen lehetnek. Ezek a vízi sportok izgalmas egyéni kihívást jelentenek, azonban a társak bíztatásával, támogatásával minden esetben megjelenik a pozitív csapatszellem.  


Abban az esetben, ha a vizes kihívások elé örömmel és lelkesen szembenéző munkatársak létszáma meghaladja a két tucatot is, akkor érdemes a sárkányhajózást választani. Egyedülállóan látványos, hangulatos közösségteremtő és fejlesztő tevékenység, amelyet szinte mindenki korra vagy nemre való tekintet nélkül sikerekkel élvezhet. Rendszerint nagyon önfeledt hangulatú, hangos dobszóval kísért versengés alakul ki, amely után a csapatok tengernyi élménnyel lesznek gazdagabbak.


Nagyon jó szívvel ajánljuk a tutajépítést kihívását azoknak, akiknek egyáltalán nem okoz gondot, ha 100%-ig vizesek lesznek. A vicces programon a csapatok feladata, hogy némi adott faanyagból, kötelekből és gumibelsőkből közösen a csapattagjaikkal együttműködve építsenek egy tutajt, majd szálljanak vele vízre és süllyedés nélkül teljesítsék a kihívást jelentő távot. Garantált a nevetés.


Azonban még a tutajépítésnél is több mókával jár a kartonhajók építése. Fantasztikus látni a csapatok lelkesedését és a döbbenetes leleményességét, amelyekkel általában megoldják ezt a feladatot. A létrejött mérnöki hajócsodák meghökkentően humorosak, kreatívak és rendszerint elsüllyednek. Tehát papírhajót építeni és azzal versenyezni ellentmond az ésszerűségnek, de ennek ellenére vagy éppen ezért kimondottan népszerű csapatépítési program.

 

A rendezvényhelyszínünk céges csapatépítőkre vonatkozó szolgáltatásairól itt olvashatsz további infókat!