Az elmúlt évek bőven tartogattak kihívásokat, amelyek azonban az emberi leleményességnek és az alkalmazkodóképességnek köszönhetően újabbnál újabb lehetőségeket szült a rendezvényiparban is.

A járvány, a klímaválság, az infláció és még sorolhatnák hosszasan, hogy mik azok a külső tényezők, melyek változásokat hoznak és befolyásolnak a döntéseinkben. Így már a céges események szervezése során is a fókusz olyan alapvetően fontos kérdésekre irányul, mint a természet közeliség, a fenntarthatóság, az egészség tudatosság, a sokszínűség, az élmények biztosítása és a megtérülés.

Mi hiszünk abban, hogy egyre többen válnak a rendezvényszervezésben környezettudatosabbá. Látjuk már nem csupán az a cél, hogy a kiválasztott helyszín a lehető legnagyobb pompában, az eget is beragyogva tündököljön, hanem egyre több esetben ott van a törekvés, hogy az élvezetes végeredmény hirdesse a fenntarthatóság fontosságát. A növény alapú menüktől kezdve, az újrahasznosítható dekoráción át a repohárig, sok mindennel lehet csökkenteni az események ökológia lábnyomát.

Számos nagyvállalat tett már hatalmas előremozdulást annak érdekében, hogy a munkatársak számára biztosítsák az egészségmegőrző lehetőségeket. És ha már a hétköznapok során támogatják őket sportolással, masszázzsal, egészséges ételekkel, pszichológus- vagy coach tanácsadással, akkor kézenfekvő, hogy a rendezvényeiken is biztosítják, hogy a részvevők energiaszintje jól táplált legyen. Egy sokoldalú rendezvényen további új nézőpontokkal lehet inspirálni vagy motiválni a csapatot. Mindezekhez a legfontosabb hozzávalóként a lehető legjobb élményeket érdemes hozzáadni.

A Jade Beach dunavarsányi rendezvényhelyszíne az egyedülálló élményekhez a legjobb teret biztosítja. A tény, hogy vidéken vagyunk, már nem akadály. Ma már a vidéki helyszínválasztás is egyre gyakoribbá válik, hiszen a távolságnak az élmények fontosságával szemben már sokkal kevésbé van jelentősége. Nagyon felértékelődött az igény arra, hogy a helyszín egy olyan színvonalas természet közeli környezetben legyen, ahol adott a lehetőség az együttlétre, a feltöltődésre és az aktív kikapcsolódásra. A Jade Beach tópartja egy olyan kivételes szépségű környezet, amely nemcsak kiemel a mindennapi feladatok áradatából, hanem örömet nyújt, közösséget formál és megerősíti az összetartozás érzését.

A gyönyörű tavunk ráadásul egészen egyedi lehetőséget kínál a csapatépítő programokhoz, hiszen az extrém vízi sportok, a wakeborad, a foilboard, a vízisí és akár a fánkozás élmény-faktora kimagaslóan szokott hozzájárulni a nálunk szervezett rendezvények sikeréhez.

Bízunk benne, hogy sikerült felkeltenünk az érdeklődést és örömmel várunk minden megkeresést!